Plaćanje opštom uplatnicom ili pouzećem

[google-translator]

Plaćanje karticom, opštom uplatnicom ili pouzećem

O nama

Farma Flora Beograd

Prva biljna apoteka Farma Flora otvorena je 21.12.1991. godine u Beogradu. Započela je svoj rad na recepturama koje su plod 20 godina zajedničkog naučnog rada naše Biljane Martinović i akademika Jovana Tucakova.

Osnivač Farma Flore

Biljana Martinović

Stručnjak iz oblasti farmakognozije (proučavanje lekovitog bilja)

Svoj radni vek je provela na Institutu za proučavanje lekovitog bilja Josif Pančić, gde je zajedno sa akademikom Jovanom Tucakovim, profesorom farmakognozije i našim poznatim akademikom, razvila brojne biljne recepture.

Biljana je nakon smrti profesora Tucakova nastavila da razvija recepture na temeljima znanja i doktrine koju je dobila od profesora, a mnoge od tih receptura su konačno realizovane po osnivanju Farma Flore.

Farma Flora je uspela da opstane i to na pravim osnovama i vrednostima.

Možemo se pohvaliti da je firma napunila 30 godina svog postojanja i da je pritom ostala sinonim kvaliteta u lečenju biljem.

Recepture po kojima smo za sad najviše poznati su recepture protiv hemoroida, čvorića i cisti na štitnoj žlezdi, peska i kamena u bubregu, reumatizma….

Bilje iz netaknute
prirode

U svim našim recepturama koristimo isključivo divlje, samoniklo lekovito bilje koje beremo u čistim sredinama, daleko od izvora zagađenja

Naučne
recepture

Svi naši proizvodi su izrađeni po recepturama diplomiranog farmaceuta farmakognozije Biljane Martinović i akademika, profesora na farmaceutskom fakultetu i osnivaca Instituta za proučavanje lekovitog bilja gospodina Jovana Tucakova.

30 godina
iskustva

30 godina brinemo o vašem zdravlju sa preko 40 terapija o cijim rezultatima svedoči preko 15.000 zadovoljnih korisnika

Zanimljivosti